top of page
Caută
  • Poza scriitoruluibogdandumitresc2

Oslo

Azi e prima zi în care iau contact cu felul în care se face aici actorie la facultate. Aflat în trenul spre Oslo, după ce am întrebat dacă au locuri de parcare în facultate și mi s-a răspuns negativ, mă gândesc că nu prea am ce să scriu despre ceea ce s a întâmplat săptămâna trecută. Am fost în România de duminică până miercuri, m am întors, am dat zăpada, chestii simple, de zi cu zi.

Am regăsit Bucureștiul după 2 luni de când l am văzut ultima dată, la fel: un oraș frumos, de luat la pas, în care cea mai mare problemă, după mine, sunt traficul, claxoanele și nervozitatea. E minunat că poți plăti cu cardul la metrou, în 783 și în cele mai multe mijloace de transport în comun, păcat că în unele nu se poate, că nu merge cititorul.

Trotuarele s-au mai eliberat, piste de bicicletă cangi!

Gata, în 3 minute ajung, trebuie să închei postarea. O să pun niște poze pe Facebook de pe drumul spre facultate și o să vă urez să aveți o săptămână cel puțin mai bună ca cea trecută!

Ha det bra!

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Locuiesc în Norvegia de 6 luni și ceva. În astea 6 luni și ceva, am ajuns la spital sau la controale la medicul de familie de vreo 7 ori, cu Nichita de 3 ori pentru luare în evidență plus ceva febră m

Scurtă listă pe repede-înainte cu ceva lucruri care m-au mirat/amuzat pe aici în aceste 6 luni de zile. Așadar: - aici NU poți face o copie la un centru de copiere după un pașaport care nu este norveg

bottom of page