top of page
Caută
  • Poza scriitoruluibogdandumitresc2

It's a question of trust

Skuespill er et spørsmål om tillit. Du må tro på deg selv, stole på regissøren, og han stoler på deg, stole på partneren din, og han stoler på deg. Hvis du klarer det, er det enkelt. Hvis du ikke lykkes, er det hele en prøvelse.

For å stole på deg selv må du kjenne deg selv, på godt og vondt.

For å kjenne deg selv trenger du mot: mot til å se deg selv i speilet.

For å kunne se seg selv i speilet, må speilet være rengjort.

Å handle er altså først og fremst et spørsmål om renslighet.

So, be clean&fresh! And smile! And trust in you!

1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Teater skrevet av meg

Jeg har begynt å skrive to stykker: Det første heter "Migrant", det andre "Hvordan psykoterapeuten min begikk selvmord". Fra det første skrev jeg to scener, fra det andre en monolog. Jeg håper å ha de

bottom of page